Jdi na obsah Jdi na menu
 


Instrukce pro pomocníčky na KT bazar a obrovská prosba na sušické, kteří by mohli pomoci s nakládáním v pátek

17. 10. 2019

Příprava na klatovský bazárek vypukne už v pátek 18.10. v podvečer, poprosíme tedy všechny dopravce na sraz před útulkem v 17 h a všechny úžasné pomocníčky v Klatovech na vyrovnávání sraz cca 18 h před sokolovnou v Klatovech.
Protože nás má někdo hodně rád, a říká si, že čím víc problémů nám naloží na záda, tím nás vede dál a výš, stále není možné vjet do prostor dvora. Všichni kdo pomáháte pravidelně víte, kolik a jak těžkých krabic a pytlů se musí nanosit do aut, i tak je to hodně náročné, my před nakládkou aut ještě musíme vynosit vše ze skladů do přízemí a tentokrát bude hůř, vše se bude nosit hodně daleko, protože byť jsme měli slíbeny dva termíny, kdy bude hotovo a bude možný vjezd, oba jsou pryč a vjezd je stále neprůjezný. Je možné že se stane zázrak a v pátek bude vjezd volný, ale už nevěříme nikomu a ničemu, krom vás úžasných pomocníčků a nás samotných.
Poprosíme tedy jeli tedy v Sušici někdo, kdo může a je ochoten pomoci nanosit krabice do aut, je více než vítán. Pro kočičkym zládneme vše, ale supermani nejsme a jsme většinou jen dámy, tak Vás všechny moooc prosíme přijďte nám pomoci nás čeká ještě noční vyrovnávání a další nezbytnostnosti..
Děkujeme