Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bukovnické kočky opět nutně potřebují pomoc

21. 2. 2019

Bukovnické kočky - podruhé
Před časem se jedné z vesnic odstěhoval majitel a u baráčku zanechal kočky. Ve zdejších poměrech nic neobvyklého...Bohužel.
Sousedé je nenechali bez pomoci, Štístko putoval k nám, kočičky po kastraci nalezly dočasný azyl u laskavé paní, mohl by to být happy end, bohužel není. Paní zemřela a kočky znovu potřebují pomoc. Jsou na sebe fixované, takže pokud by si nějakou vzal někdo z místních, bude mít rovnou čtyři. Jedna kočička je již starší a není moc pravděpodobné že by našla domov, taktéž kocourek Bezouška, který se ke kočkám přidal, ať už se vzal kdekoli.
Pomoc tedy hledají akutně dvě z nich kočička Mínuška a Trojka / ,,pracovní ,, pojmenování od krmičů /. Jsou nejkontaktnější a nejmladší.
Třetí kočička by teoreticky mohla najít azyl u jedné z krmiček, pokud ji přijmou její kočky, pokud ne, mohla by tam zůstat jako venkovní s pelíškem v dřevníku. Hledají společný domov v domečku s možností chodit volně domů a ven, samozřejmě až si zvyknou na nové prostředí a v místě kde je to bezpečné.
Poprosíme a děkujeme za sdílení ať najdou konečně své doma.
Kontaktujte nás prosím
Šance pro kočku z.s., Hrádecká 493, Sušice, tel. 731 241 782, nebo e mail: sanceprokocku@email.cz nebo prostě zde na profil.
Děkujeme

 

Není k dispozici žádný popis fotky.