Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kevinek se také hlásí z nového domova :)

12. 2. 2019

Dobrý den,

dle dohody si Vám dovolujeme zaslat krátkou zprávu o tom, jak se u nás doma daří Kevinkovi poté, co jsme si jej 03.02.2019 odnesli domů.

Kevinek si zvykl velmi rychle, protože hned první den za námi sám přišel a již se dožadoval prvního kontaktu. Hned první den si zvykl chodit na záchod a hned začal i jíst a pít, současně už i první den si s námi začal trochu hrát. Časový harmonogram našich prací jsme uzpůsobili tak, aby Kevinek nikdy nebyl sám doma déle než 7 hodi...n denně s tím, že víkendy a většinou i jeden den v týdnu jsme s nim vždy celý den doma.

Co se týče stravy: podáváme mu kvalitní granule a i jednou denně masovou taštičku. Vodu pravidelně měníme a záchod čistíme každý den s tím, že jej celý výměníme (toto plánujeme dodržovat po celou dobu, byť na obalu kočkolitu se uvádí, že to není nutné).

Každý večer si s ním aspoň hodinu hrajeme, abychom ho unavili před spaním. Spíme se zavřenými dveřmi do ložnice, Kevin dle našeho pozorování spí na pohovce. Pelíšek se moc neosvědčíl, preferuje spíše židle nebo pohovku.

Na škrabadlo si zatím nezvykl, škrábe nám papírový nábytek, což nám nevadí. Už jsme ho naučili nelézt na stůl a na kuchyňskou linku (tedy aspoň pokud jsme kolem).

V příloze zasíláme fotky z prvního týdne našeho soužití.

S pozdravem,

Patrik Koželuha

Na obrázku může být: sedící lidé, kočka a uvnitř

 

 

52181545_1248218565335802_230986334771085312_o.jpg