Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za duhu odešel Dáreček 24. 8. 2019

30. 10. 2019

Dáreček
Ne každý dárek je navždy, může se stát, že některý chce dárce zpět, některý můžete někde ztratit, o některý můžete přijít navždy.
O víkendu nás opustil Dáreček, kocourek před lety nahlášen vlastními majiteli jako přitoulané kotě, v době kdy to byl již statný letitý kocourek, jen už se domů jaksi nehodil.
Dáreček byl jedním z těch, kteří prosvítí místnost, kdykoli přijdete, každou i sebehorší chvílí na Vás udělá pohled, že vše bolavé a zlé je pryč. Prostě přijde, šťouchne do Vás hlavičkou a celým tělem Vám říká, že vše bude zase dobré.
První u každé návštěvy, kde se může přetrhnout v mazlení. Jen je prostě starší a má nemocné ledviny, takže domov mu nikdo nenabídne.
Se svou nemocí se statečně pral poslední dva roky, rok poslední bylo jasné, že je zle, ale pořád bojoval.
O víkendu svůj boj prohrál, a má už konečně klid a nic ho netrápí.
Můžete mít útulek 19 rok jako my, můžete stokrát vědět že tady nejde trvale pomoci, můžete vědět, že tahle chvíle přijde a bát se jí, kdykoli jdete do místnosti, kde je, ale stejně to nic nezmění na tom že když je ta chvíle tady, úplně Vás paralizuje a celý svět se zastaví.
Dárečku každý den s tebou byl velký dar a budeš tady vždy chybět, je nám to všem moc líto, ty víš kolika lidem to moc ublíží, ale všichni jsme rádi, že tebe už nic netrápí.
R. I. P. Dárečku


Děkujeme paní Kláře Michalíkové za virtuální adopci tohoto kocourka.

Není k dispozici žádný popis fotky.
 

Na obrázku může být: kočka

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí