Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za duhu odešla Justýnka 29. 10. 2019

30. 10. 2019

Máme za sebou hektický víkend plný marodů. Děkujeme všem nahlášeným návštěvám za pochopení situace a přeložení návštěv, Nejvíc starostí nám připravila Justýnka která se nám hodně zhoršila a od pátku bylo jasné, že bude potřeba mírnit následky onemocnění, které je bohužel v konečné fázi. Takže jsme cestovali Sušice - Plzeň a zpět celé tři dny a Justýnka je díky tomu přečkala pod medikací a bez větších potíží. Včera bohužel musela na klinice zůstat a ráno přišla zpráva, že Justýnka dobojovala. Je nám to moc líto, ale nejdůležitější je, že už se netrápí a má zasloužený klid. Justýnka onemocněla rakovonou dutiny ústní a bohužel šlo velmi agresivní typ nádoru, který neskutečně rychle rostl a zasáhnul tak rozsáhlou část obličeje, že podle všech vyšetření nebyla možná operace ani radioterapie.
Justýnko , Ty naše náladové sluníčko, které je jednou nejmazlivější ze všech a podruhé se drží hodně stranou, jsme moc rádi, že už Tě nic netrápí a máš zasloužený klid, i když nám chybíš a budeš chybět. Do posledního dne jsi byla první u rozdávání jídla a křičela o svou mističku s masíčkem.
Moc děkujeme že si Justýnku virtuálně adoptovali Zenta a Johann Kelnhofer a my jim moc děkujeme, že měla díky nim, někoho jen pro sebe.
R.I.P Justýnko

justynka4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

justynka1--2-.jpg