Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové kočičky k virtuální adopci

16. 2. 2018

Některé naše kočičky mají drobný handicap a tak se značně snižuje jejich šance na odchod do nového domova.
Proto jsme se rozhodli je zařadit jak do sekce "Nabídka kočiček k umístění", tak do sekce "Virtuální adopce", aby měli šanci získat toho SVÉHO človíčka alespoň na dálku.
Věříme, že kočičky které z jakéhokoliv důvodu nemohou do nových domovů a mají své virtuální páníčky, vnitřně vědí, že je na světě někdo, kdo je miluje a je tu jen a jen pro ně, i když na dálku.

Takže pokud milujete kočičky, ale z nějakého důvodu ji nemůžete mít doma, prosím podívejte se na naši nabídku a třeba Vám padne do oka kočička, kterou by jste chtěli alespoň na dálku podporovat.

Co je virtuální adopce si můžete přečíst ZDE.

Děkujeme za chlupáčky.

A kdo že se uchází o Vaši virtuální přízeň?

 

 

 


 

 

 

A samozřejmě všechny tyto kočičky jsou také schopny okamžitě odejít do nových domovů!!!

Takže pokud Vám některá kočička padla do oka tak, že je to láska na první pohled a jste ochotni takovéto kočičce poskytnout láskyplný domov i s jejím handicapem pak nám hned zavolejte :)

 

 

 

Mauramaura-vikend-20.7.15-023.jpg
Narození:  13. 4. 2015    
Kastrace:  Ano

Očkování: Ano 

Maura je jedním z koťat, které se narodili přivezené březí kočičce Evitce. Maminka je od množitelky koček a všechna koťata učila držet se od lidí stranou. Maura ještě potřebuje malinko času, než začne lidem věřit a než zjistí, že je u nich i dobře. Ale není to vyloženě plachá kočička, jen zatím raději dodržuje bezpečnou vzdálenost. Pokud by měla bydlet se svými lidmi hned, může, ale musí to být človíček, který ji dá tolik času, kolik ho bude potřebovat a potom to bude to pravé napořád. 
 
Maurinka je u nás od narození. Není úplně plachá, ale na SVÉ lidičky by si musela zvykat a tak není moc pravděpodobné, že si právě tuto mourinku někdo vybere. Protro ji dáváme i do virtuální adopce. Třeba se zde najde človíček, který sice nemůže mít doma kočičku, ale Maurinka mu padne do oka (kdo by odolal tomu jejímu "kukuč") a tak budou mít jeden druhého alespoň na dálku. 
 

Pájapajik22.jpg

Narození: prosinec 2015  
Kastrace:Ano  
Očkování:Ano

 

Pája byl převezen od nezodpovědných lidí kteří kočky nekastrují, a nechtěná koťata neřeší. Dospělé kočky jsme odchytali, nechali vykastrovat a vrátili zpět, koťata v zoufalém stavu byla převezena k nám. Všechna koťata byla podvyživená, s vysokou horečkou a silným podchlazením. Trvalo velmi dlouho, než začali přijímat potravu, než ji zvládli přijímat. Pája má bohužel neurologické postižení, hlavičku má stále na stranu, ale zdá se, že jemu samotnému, to nevadí, hraje si a řádí s ostatními.
Pája je prostě zářný příklad toho jak kočičky hlouposti neřeší, handicap nehandicap stal se vůdcem své kočičí místnosti a musí ho poslouchat přes 20 kožíšků...Když se objeví veliký rebel či rebelka pomůže jak jinak handicapovaná Zuzanka.
Je prostě vidět, že kočky vědí, co je důležité mají srovnané lépe než někteří lidé. Pája má možná trošičku handicap, ale obrovské srdíčko plné lásky , kterou moc a moc touží někomu dát.
Hlavička je na stranu, ale když se na Vás podívá, je to až na dno srdce a usmívá se jako žádná jiná kočka.
Hledá lidi kteří to cítí stejně a moc si zaslouží ten nejlepší domov na světě. Pomůžete mu ho najít?

FOTOALBUM PÁJÍKA ZDE

Pájík je fantastický kocourek a jeho handicap ho nikterak neomezuje. Ale najít domov pro kočičku s handicapem je téměř nemožné. Proto přidáváme také do virtuální adopce, aby měl šanci na "svého" dvounožce alespoň na dálku.


Sárasara-velka.jpg

Narození: 2011   
Kastrace: Ano 
Očkování Ano

Kočička Sára byla při příchodu k nám dalším vyhozeným prázdninovým kotětem, které koncem léta zůstalo spolu s další kočičkou Rozárkou bezradně bloudit od chaty k chatě po odjezdu chalupářů. Zpočátku jim alespoň krmení zajišťovala jedna hodná starší paní, která tam ale na zimu nemůže zůstat, navíc si zlomila ruku a do několika kilometrů vzdálené vesnice nemůže dojíždět a nemůže kočičky bohužel vzít ani do městského bytu.
Sára si zpočátku vše velice pozorně prohlíží a potom sama přijde pro pohlazení, ale nesmí vidět ruku proti hlavičce. Je vhodná do bytu a jen k hodnému člověku, který ji poskytne dostatek času, který bude potřebovat.
Sárinka není chovací typ a nikdy nebude. Ale také není nějaký plašánek a sama si pro pohlazení chodí, když po něm touží....
A protože to není úplně mazlinka, šance na rodinku se značně snižuje. Ale svého človíčka by si určitě moc přála alespoň na dálku. Každý chce někoho jen a jen pro sebe. A tak je Sárika jak v sekci "Nabídka k umístění" (co kdyby náhodou...) ale také  "Virtuální adopce".

 

Matyldamatylda.jpg
Narození:  2013   
Kastrace:  Ano

Očkování: Ano 

Matylda byla nalezena zraněná před jedním z domů v Nýrsku. Co se jí přihodilo, ví jen ona sama, každopádně musela okamžitě podstoupit amputaci ocásku a kastraci. Je to milá hodná, klidnější kočička a zatím lidem příliš nedůvěřuje. Chce to jen čas a bude z ní stejný mazlík, jako když byla v karanténě. K ostatním kočičkám je přátelská a určitě by v novém domově uvítala společnost alespoň jedné z nich.
 
Protože Matylda může jít jen do domova, kde ji poskytnou čas na "zvyknutí si" (a pak opravdu bude tou nejoddanější společnicí na světě), a protože taková domácnost se hledá opravdu těžko, tak dáváme Tyldinku i do virtuální adopce. Určitě by také ráda měla alespoň na dálku nějakou tu spřízněnou dušičku.